Mobiilit yritysratkaisut

Crystal Code tarjoaa yrityksille ensiluokkaisia mobiiliratkaisuja kaikilla alustoilla. Alla kerromme muutamista tarjoamistamme moduuleista, jotka yksin tai useampi yhdessä hyödyntävät ja tehostavat liiketoimintaa ja vähentävät mobiilityöntekijöistäsi aiheutuvia kuluja. Mahdollisuudet ovat lukemattomat, eivätkä rajoitu alla esitettyihin. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulle sopisi räätälöity ratkaisu. Meillä on vuosien kokemus mobiiliratkaisuista sekä erityisiin liiketoimintaprosesseihin räätälöityinä että kustannustehokkaita standardikomponentteja käyttäen rakennettuja mobiileja liiketoimintaratkaisuja.
Olemme myös asiantuntijoita mobiilikehyksissä kuten Syclo, SAP/Sybase iAnywher, Dexterra ja vastaavat, joita käytetään, kun halutaan toimittaa nopeasti standardikomponenteista rakennettu mobiiliratkaisu.Mobiili tehtävänanto

Mobiililla tehtävänannolla tai mobiililla toimeksiannolla voidaan työtehtävät tai tapaukset jakaa mobiilityöntekijöille helposti. Järjestelmän avulla mobiilityöntekijät voivat myös helposti raportoida takaisin työn eri vaiheista, jolloin koordinointikeskus tietää mitä kukin tekee. Lisää tehoa, tarkkuutta ja seurantaa.


Mobiilit pilvipalvelut

Mobiileilla pilvipalveluillamme et tarvitse palvelinta mobiiliratkaisuasi varten. Kaikki tieto tallennetaan mobiilipalveliemme pilveen. Cloud Computingin eli pilvilaskennan etuja ovat esim. rajaton skaalattavuus, redundanssi ja hyvä turvallisuus.


Sähköiset lomakkeet

Sähköiset lomakkeet ovat erinomaisen käyttökelpoisia tiedon keräämiseen mobiilityöntekijöiltäsi kuten uusien asiakkaiden rekisteröimisessä, sähköisissä tarkistuksissa, virheraportoinissa jne. Sähköisten lomakkeiden avulla voi myös tehdä piirrosluonnoksia ja lähettää mobiililaitteella tai järjestelmäkameralla otettuja kuvia.


Mobiili sähköinen allekirjoitus

Sähköisellä allekirjoituksella asiakas tai vastaanottaja voi allekirjoittaa sopimuksen suoraan mobiililaitteella. Allekirjoitus tallentuu elektronisesti ja lähetetään arkistoitavaksi mobiilipalvelimelle. Sähköisen allekirjoituksen ansioista koko tilaus- ja toimitusmenettely tapahtuu sähköisesti.


Mobiili LOB/ERP

Kun päätät siirtää kaiken informaation mobiililaitteeseen, pääset helposti käsiksi asiakasrekisteriin ja tilauksiin.
Voit myös lähettää raportteja ja vastaanottaa tietoa esim. osake- tai valuuttakursseista. Oikean tiedon avulla on helpompi tehdä oikeita ratkaisuja.


Mobiili-integraatio

Crystal Coden mobiili-integraatio toimii kaikkien järjestelmien kanssa. SAP, Microsoft Dynamics ja Agresso ovat esimerkkejä järjestelmistä, jotka toimivat täydellisesti integraatiomme kanssa. Myös tiedon yhdisteleminen useasta erillisestä lähteestä on mahdollista.
Dedikoidun mobiili-integraation etuja ovat tehokas synkronointi ja matkapuhelinverkon ominaisuuksien käyttäminen, kun ei ole pääsyä internettiin.


Mobiili Multimedia

Työn koordinaattoreille tarkoitetun tiedon laatu kohenee, kun hyödynnetään multimedian kaikkia ominaisuuksia mukaan luettuna kuva- ja videokaappaukset sekä äänen tallentaminen.


Mobiilit maksuratkaisut

Puhelimitse voidaan ottaa vastaan tilauksia ja lähettää ne backofficeen. Vielä helpompaa olisi voida veloittaa asiakkaan korttia välittömästi. Tämä on täysin mahdollista useimmilla mobiililaitteilla, joissakin laitteissa on sisäänrakennettu kortinlukija, jotkut tarvitsevat Bluetoothia tai infrapunaa tottelevaa kortinlukijaa.


Mobiili kalenterointi

Matkapuhelimen kalenteritoiminnoista saadaan hyvin monipuoliset, jos ne yhdistetään liiketoimintajärjestelmiin ja keskeiseen viestintäkeskuksesta ohjattuun tietoon. Kuvittele mahdollisuutta, jossa keskus suunnittelee ison mobiilin myyntiryhmän asiakastapaamiset, reitti optimoituna ja kaikki muukin valmiina.


Mobiilipaikannus

Mobiilipaikannuksen avulla voit nähdä koko ajoneuvokannan tai kaikki mobiilityöntekijäsi kartalla. Koordinoivan henkilökunnan on helppo löytää tapahtumaa lähinnä sijaitseva ajoneuvo tai työntekijät. Myös tehokkuus voidaan laskea, parannuksia tehdä ja tuloksia mitata.


Mobiili prosessinvalvonta

Valmistusteollisuudessa tai muussa teollisuudessa on tärkeää valvoa kaikkia prosessin askeleita. Mobiilin prosessinvalvontajärjestelmän avulla valvojat voivat tehdä suoraan omia kontrolleja ja raportoida virheistä. Järjestelmän avulla virheet rekisteröityvät välittömästi ja välittyvät oikeille henkilöille, jotta he voivat puolestaan toimia mahdollisimman nopeasti.


Push to Talk matkapuhelinverkossa

Matkapuhelinverkossa toimivan Push to Talk -tekniikan avulla voidaan kalliit olemassa olevat radioverkot sulkea. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää parhaiten siellä, missä elämä ei ole riippuvainen kommunikaatiosta, koska matkapuhelimilla ei vielä ole katetta joka paikassa. Siellä missä kate on hyvä, tekniikka toimii erinomaisesti.


Mobiilit turvaratkaisut

Mobiiliratkaisut tuvallisuusalan henkilökunnalle. Kaikki työvuorossa olevat voidaan paikantaa. Vahvistusta voidaan kutsua GPS-paikannuksen avulla. Raportointi ja rekisteröinti ovat mahdollisia. Yhteyskeskuksella on kokonaiskuva työntekijävahvuudesta ja se voi priorisoida ja ohjata.


Mobiilit sensorit

Työtehtävät voidaan jakaa mobiilityöntekijöille helposti.
Mobiilit sensorit ovat kuuma aihe juuri nyt. Digitaaliset vaa’at, metallidetektorit, jännitemittarit, valomittarit, äänimittarit ja lämpömittarit ovat esimerkkejä sensoreista, jotka voidaan kytkeä mobiililaitteeseen. Näin mobiilityöntekijöiden työtä voidaan nopeuttaa ja työn laatua voidaan vahvistaa. Vähennetään mahdollisuutta, että joku kirjoittaa numeron väärin, ja samalla mittaukset voidaan tehdä salamannopeasti. GPS-paikannuksella voidaan mittaustulokset myös paikantaa.


Mobiili aikaraportointi

Mobiilin aikaraportoinnin avulla mobiilityöntekijät voivat antaa aikaraporttinsa suoraan matkapuhelimeesi. Aikaraportointi käy nopeasti ja helposti, eivätkä tärkeät yksityiskohdat unohdu yhtä helposti, koska aikaraportointi voidaan hoitaa heti sen sijaan, että raportoitaisiin vasta toimistolle palattua. Myös GPS-integrointi on mahdollista, jotta voidaan varmistaa, että henkilökunta oli oikeassa paikassa.


Mobiilihälytys

Hätäsignaalin lähettämismahdollisuus on usein selviytymisen kannalta elintärkeää ja vähentää huomattavasti vaarallisissa ympäristöissä toimivien työntekijöiden stressiä. Hälytysmoduulissa on useita moodeja, joiden avulla käyttäjä voi asentaa useita ajastettuja hälytyksiä ja pikahälytyssignaaleja. Kun palvelimeen ohjelmoitu ajastettu hälytys konfiguroidaan, tieto tallentuu ja hälytys käynnistyy huolimatta siitä, minkälainen laite käyttäjällä on käytössä. Tämän ansiosta käyttäjä saa tarvittaessa apua, vaikka olisi yhteyden katvealueella tai hänen laitteensa akku olisi lopussa.


Navigointi

Kun ohjaaminen tapahtuu äänen ja kuvan avulla, voidaan varmistaa, että yksikkö löytää lyhimmän reitin tapahtumapaikalle ja sieltä pois.


Sähköiset asiakirjat

On mutkatonta pitää suunnitelmat ja toimintaohjeet helposti saatavilla sähköisessä muodossa verrattuna paperisiin versioihin.


GIS/Kartta

Työ helpottuu, kun kaikista kentällä kutsumerkin piirissä olevista yksiköistä saadaan kokonaiskuva.