Tarjouksemme

Crystal Codella on pitkä kokemus iOS:ta ja Androidista sekä NET- ja Web-kehittämisestä, C++- ja Windows-kehittämisestä; kaikesta kehittämisestä mutkikasten LOB-ratkaisujen ja mobiilien LOB-ratkaisujen sekä kuluttajille kohdistettujen sovellusten alalla. Windows Phone on nouseva tähti yritysmarkkinoilla ja Crystal Coden NETistä, Windows Mobilesta ja Silverlightista hankkiman kokemuksen ansiosta alusta on valmis uusille projekteille.Suurin osa Crystal Coden asiakkaista ja kehityskumppaneista valitsevat Crystal Coden, koska työn laatu on käsityömäistä, toimitus tapahtuu luvatussa ajassa ja koska pitkäaikainen liikesuhde on molempien etu. Olemme ylpeitä henkilöstöstämme, elämme visiossamme ja hengitämme sitä sekä työskentelemme vahvasti tavoitteidemme saavuttamiseksi. Seuraavissa kappaleissa kuvataan lyhyesti ydinliiketoimintaamme:


Crystal Alarm - Personlarm i mobilen

Henkilökohtainen hälytys app

Crystal hälytys matkapuhelimeesi voi aina varuillaan työtovereiden tai hätäkeskukseen!
Helposti Paranna työympäristön työntekijöillesi / yksin työskenteleviä.

Personal alarm in mobile phoneMobiilit yritysratkaisut

Crystal Code tuottaa yrityksille kaikilla yleisimmillä mobiilialustoilla toimivia ratkaisuja ja sovelluksia.

Valmiit ratkaisutÄlypuhelimet ja TETRA

Käytä TETRA/3G/LTE -hybridiratkaisuja. Nopea kaistaleveys datan synkronoinnille ja luotettavan merkinannon hyödyntäminen TETRAn avulla. Yhdistettynä maailman parhaimpiin kuuluvan käyttöliittymän kanssa saat sekä laatua että tehokkuutta.

Valmiit TETRA-ratkaisutMobiilisovellukset

Olemme asiantuntijoita sovelluskehittämisessä ja meillä on lukuisia onnistuneita projekteja salkussamme. Tarjoamme käänteentekeviä ideoita, käyttöliittymäsuunnittelua, teknistä asiantuntemusta ja kokonaisia projekteja alusta loppuun saakka.

Lue lisää portfoliostamme.Konsulttipalvelut

Crystal Code tarjoaa huippuluokan konsulttipalveluja kaiken tyyppiseen järjestelmäkehittämiseen, projektijohtamiseen, mobiilisovelluksiin ja koulutukseen.

Tapaa joitakin asiantuntijoitamme

Suositukset


Mobiili tilausten halllintajärjestelmä yli 700 myyjälle

Crystal Code on yhdessä markkinoiden johtavan konttoritarvikkeiden jälleenmyyjän kanssa luonut mobiilin tilausten hallintajärjestelmän yli 700 myyjän joukolle.

Palveluja pohjoismaiden johtavalle energiayritykselle

Crystal Coden projektinjohtamiskonsulttien avulla on eräs pohjoismaiden johtavista energiayhtiöistä menestyksekkäästi implementoinut mobiiliratkaisun palveluorganisaatioonsa eräässä vuoden 2010 laajimmassa ulkoistamisprojektissa.